Alles over de nieuwe fitnessmethode e-fit, nu bij Puur Living in Heverlee - Puur Living

Alles over de nieuwe fitnessmethode e-fit, nu bij Puur Living in Heverlee

E-fit - de perfecte oplossing voor jouw fitnessbehoeften

Efit is de perfecte oplossing voor jouw fitnessbehoeften. Deze nieuwe fitnessmethode maakt het mogelijk om in slechts 20 minuten een workout te doen en een fit lichaam te krijgen.

Het is wel 18x efficiënter dan een standaard 60 minuten durende fitnesssessie.

Bij ons e-fit center Puur Living in Heverlee kun je een gratis proefsessie ondergaan om te ervaren hoe deze nieuwe fitnessmethode jou kan helpen om slanker, fitter en gespierder te worden. Tijdens een e-fit sessie worden je spieren gestimuleerd door elektro musculaire stimulatie (EMS) technologie.

Dit activeert de spiergroepen en verstevigt het lichaam. 

E-Fit - Revolutionaire Fitnessmethode

E-fit is een revolutionaire fitnessmethode die al vele mensen heeft geholpen om hun fitnessdoelen te bereiken. In iedere sessie van 20 minuten kun je een volledige lichaamstraining krijgen die wel 18x efficiënter is dan een traditionele training van 90 minuten. Met standaard twee sessies per week doe je dus 180 minuten training in 4 minuten. Te weinig tijd is dus geen excuus meer. 

Het geheim achter is de electro musculaire stimulatie (EMS) technologie, die ervoor zorgt dat de juiste spieren worden aangestuurd met verschillende aangename impulsen.

Dit zorgt voor een intensieve en doelgerichte training, waarbij grote spiergroepen worden geactiveerd en verstevigd.

Bovendien wordt tijdens een sessie ook de stofwisseling verhoogd, wat resulteert in een snellere vetverbranding. Met de gepositioneerde E-Pads op strategische punten van het lichaam worden zowel de oppervlakkige als dieper gelegen spieren getraind en geactiveerd.

Het resultaat is een strakker, gespierder en slanker lichaam. 

De E-Fit Methode

De E-Fit Methode is een revolutionaire manier om efficiënter aan je lichaam te werken. In slechts 20 minuten per sessie, veel korter dan een standaard workout, kun je geweldige resultaten behalen.

Deze methode is perfect voor mensen die weinig tijd hebben om urenlang in de sportschool door te brengen.

Bij het Puur Living E-Fit center in Heverlee kun je kennismaken met deze innovatieve fitnessmethode.

Tijdens een proefsessie ervaar je zelf hoe E-Fit werkt. Door middel van electro musculaire stimulatie (EMS) worden je spiergroepen gestimuleerd en verstevigd, met als resultaat een slanker, fitter en gespierder lichaam.

Naast de intensieve workout biedt Puur Living ook voedingsadvies aan om het maximale resultaat te behalen.

Ondersteunende feiten over de E-Fit Methode

 • In slechts 20 minuten per sessie kun je geweldige resultaten behalen.
 • De E-Fit Methode is perfect voor mensen die weinig tijd hebben om urenlang in de sportschool door te brengen.
 • Door middel van elektromusculaire stimulatie (EMS) worden je spiergroepen gestimuleerd en verstevigd.
 • Puur Living biedt ook voedingsadvies aan om het maximale resultaat te behalen.

E-Fit: De Nieuwe Fitnessmethode

E-Fit Heverlee en E-Fit Leuven zijn dé plaatsen waar je moet zijn om kennis te maken met de nieuwe fitnessmethode, E-Fit. Deze innovatieve workout is wel 18x efficiënter dan een standaard 60 minuten durende fitnesssessie.

Met slechts 20 minuten per sessie kun je jezelf fitter, slanker en gespierder maken.

Tijdens een E-Fit sessie maak je gebruik van de nieuwste EMS technologie, waarbij elektro musculaire stimulatie wordt toegepast.

Door middel van geplaatste e-pads worden verschillende impulsen naar je spieren gestuurd, waardoor je doelgericht de juiste spiergroepen kunt activeren. Het resultaat? Een fit lichaam zonder urenlang te fitnessen.

Naast de intensieve workout biedt E-Fit ook voedingsadvies aan om je te helpen bij het behalen van maximaal resultaat.je spierkracht vergroten en je algehele conditie verbeteren.

Ondersteunende feiten over E-Fit

 1. E-Fit is 18 keer efficiënter dan een standaard fitnesssessie van 60 minuten.
 2. Met slechts 20 minuten per sessie kun je fitter, slanker en gespierder worden.
 3. E-Fit maakt gebruik van de nieuwste EMS-technologie, waarbij elektrische spierstimulatie wordt toegepast.
 4. E-Fit biedt ook voedingsadvies om je te helpen maximale resultaten te behalen.

E-Fit Sessie: 18x Efficiënter dan Standaard Fitness

E-fit Heverlee biedt een revolutionaire fitnessmethode aan die wel 18 keer efficiënter is dan een standaard 60 minuten durende workout. Met deze nieuwe fitnessmethode kun je in slechts 20 minuten per sessie een fit lichaam bereiken.

Tijdens een e-fit sessie maak je gebruik van EMS technologie om je spieren te verstevigen en af te slanken.

De e-pads verspreid over je lichaam sturen verschillende impulsen naar je spiergroepen, waardoor je sneller resultaten behaalt.

Daarnaast ontvang je ook professioneel voedingsadvies om je workout te ondersteunen. Profiteer nu van een gratis proefsessie bij het e-fit center in Leuven en ervaar zelf de vele voordelen van deze efficiëntere fitnessmethode.

Het doel van E-fit Heverlee is om mensen een gratis proefles e-fit te laten boeken. Daarnaast is het merk Puur Living verbonden aan e-fit en kun je er e-fit producten kopen.

Ondersteunende feiten over E-fit Heverlee

 1. E-fit Heverlee biedt een fitnessmethode aan die 18 keer efficiënter is dan een standaard 60 minuten durende workout.
 2. Met slechts 20 minuten per sessie kun je een fit lichaam bereiken.
 3. Tijdens een e-fit sessie maak je gebruik van EMS technologie om je spieren te verstevigen en af te slanken.
 4. De e-pads verspreid over je lichaam sturen verschillende impulsen naar je spiergroepen, waardoor je sneller resultaten behaalt.

Gratis Proefsessie E-Fit

Wil je graag een slanker, fitter en gespierder lichaam, maar heb je geen zin om urenlang te fitnessen? Dan is een gratis proefsessie bij E-fit Heverlee iets voor jou. Met de e-fit fitnessmethode kun je namelijk wel 18 keer efficiënter trainen dan met een standaard 60-minuten workout.

Tijdens een e-fit sessie wordt gebruik gemaakt van electro musculaire stimulatie (EMS) technologie.

Door middel van deze technologie worden je spieren aangestuurd met verschillende aangename impulsen.

Hierdoor worden de juiste spiergroepen doelgericht geactiveerd, waardoor je sneller resultaten behaalt.

De e-pads, die over je lichaam verspreid zijn, sturen deze impulsen naar je spieren.

Hierdoor worden niet alleen de grote spiergroepen getraind, maar ook de meest verwaarloosde spiervezels geactiveerd. Dit zorgt voor een efficiëntere en intensievere workout dan een traditionele training van 90 minuten.

EMS Technologie: De Kracht van E-Fit

E-Fit heeft een nieuwe fitnessmethode ontwikkeld die nog efficiënter is dan ooit tevoren. Met slechts 20 minuten per sessie bereik je dezelfde resultaten als met een standaard 90-minuten workout.

Deze innovatieve fitnessmethode maakt gebruik van EMS-technologie, ook wel bekend als elektro musculaire stimulatie.

Tijdens een e-fit sessie worden je spiergroepen doelgericht en efficiënt geactiveerd door middel van impulsen die worden gestuurd door speciaal gepositioneerde e-pads op je lichaam.

Hierdoor worden zowel grote als kleine spiergroepen getraind en verstevigd. Het resultaat? Een slanker, fitter en gespierder lichaam zonder urenlang te hoeven fitnessen.

Wil je het zelf ervaren? Kom langs bij Puur Living E-Fit Heverlee en maak gebruik van een gratis proefsessie.

E-Pads en Musculaire Stimulatie in E-Fit

E-Fit heeft een nieuwe fitnessmethode geïntroduceerd genaamd E-Pads en Musculaire Stimulatie. Deze innovatieve methode maakt gebruik van aangename impulsen die naar je spieren worden gestuurd door middel van speciaal gepositioneerde e-pads.

Hierdoor worden zowel grote als kleine spiergroepen doelgericht geactiveerd.

Met slechts 20 minuten e-fit training kun je dezelfde resultaten behalen als met een traditionele training van 90 minuten.

Het is wel 18 keer efficiënter dan een standaard 60-minuten workout. Naast het verstevigen van je spieren, zorgt e-fit ook voor een verhoogde stofwisseling en een versnelling van de vetverbranding.

Een gratis proefles e-fit boeken bij Puur Living is de perfecte manier om het zelf te ervaren. 

E-Fit Leuven Traditionele training
Slechts 20 minuten training 90 minuten training
18 keer efficiënter Standaard 60-minuten workout
Verhoogde stofwisseling en vetverbranding Niet gespecificeerd

E-Fit en Voedingsadvies: Een Complete Body Workout

E-Fit en voedingsadvies gaan hand in hand als het gaat om een complete body workout. Naast de effectieve e-fit training kun je met het juiste voedingsadvies nog betere resultaten behalen.

Bij Puur Living E-fit Heverlee kun je terecht voor zowel de fitnessmethode als persoonlijk voedingsadvies.

De e-fit training is wel 18x efficiënter dan een standaard 60-minuten workout.

In slechts 20 minuten per sessie worden al je spiergroepen getraind en verstevigd. Door de elektro musculaire stimulatie (EMS) technologie worden je spieren aangestuurd met verschillende aangename impulsen.

Hierdoor activeert e-fit doelgericht de juiste spieren en zorgt het voor een slanker en fitter lichaam. Maar e-fit is niet alleen efficiënter, het zorgt ook voor een verhoogde stofwisseling en vetverbranding.

Deze nieuwe fitnessmethode is ideaal voor mensen die geen urenlang willen fitnessen, maar wel resultaten willen zien.elektrostimulatie om je spieren te activeren en te versterken zonder intensieve fysieke inspanning.

E-Fit: Resultaatgericht en Tijdbesparend

E-Fit maakt gebruik van de efficiëntie van elektro musculaire stimulatie (EMS) tijdens een e-fit sessie. Deze nieuwe fitnessmethode, die wel 18x efficiënter is dan een standaard 90-minuten workout, traint en verstevigt alle spiergroepen in slechts 20 minuten per sessie.

De gepositioneerde e-pads sturen verschillende impulsen naar de spieren, waardoor ze doelgericht geactiveerd worden, wat resulteert in een slanker en fitter lichaam.

Naast het efficiënter trainen van spieren, zorgt e-fit ook voor een verhoogde stofwisseling en vetverbranding.

De EMS technologie activeert niet alleen de grote spiergroepen, maar ook de meest verwaarloosde spieren, waardoor afslanken gemakkelijker wordt. Bij Puur Living Heverlee kun je een gratis proefsessie boeken om kennis te maken met deze innovatieve fitnessmethode.