Puur Living RESTART PROGRAMMA 

Eet je de laatste tijd toch weer wat ongezonder? 
Wil je graag een maatje minder? 
Wil je meer energie in 2024? 
Verliest je lichaam de laatste jaren wat aan stevigheid? 
Heb je last van te veel stress? 

Dan is het nieuwe Puur Living programma misschien iets voor jou!  

Bij Puur Living geloven we sterk in een TOTAALAANPAK voor een gezondere levensstijl met een paar kilootjes lichter, meer energie en meer rust in je hoofd. 

Daarom ontwikkelden wij voor jou het Puur Living Restart programma op basis van : 

  • PURE, GEZONDE VOEDING aangevuld met de nodige suppletie 
  • meer BEWEGING 
  • met aandacht voor MIND & BODY 

Inhoud van het pakket:  

RainPharma Smart Nutrtion Project + Proefbox (t.w.v. € 212,95) 

+ persoonlijk intakegesprek met weging (t.w.v. €39) 
+ 1 maand voedingsbegeleiding (t.w.v. € 87) 
+ 4 sessies E-fit (t.w.v. €130) 

Optioneel: 

+ 3 lessen Yoga (online en tijdstip zelf te bepalen) (t.w.v. 24) 
+ 1 webinar Mindfulness (tijdstip zelf te bepalen) (t.w.v. €35) 

Nu aan een uitzonderlijke prijs  

Éénmalig aan €199 ipv €500,95 
of €49,75/week  

Mis deze uitzonderlijke kans niet! 

Werkwijze: 

In een persoonlijk intakegesprek dat we plannen tussen 3 en 14 januari, luisteren wij naar jouw persoonlijke doelen en leggen we je het volledige Smart Nutrition Programma uit. Het Smart Nutrition Programma bestaat uit gezonde, onbewerkte voeding rijk aan eiwitten en aangevuld met voedingssupplementen.  

Na het intakegesprek kan jij je hoofd en koelkast rustig voorbereiden op de start vanaf 15 januari. 

In de eerste week van het programma richten we ons enkel en alleen op de voeding, zodat we kunnen werken aan een gezonde, dagelijkse routine.  

Pas vanaf de tweede week gaan we meer bewegen. Fysiek actief zijn helpt om het lichaamsgewicht onder controle te houden, ondersteunt ook de botopbouw, versterkt de spieren, vergroot de longcapaciteit en verbetert de lichaamshouding.  
Bij Puur Living kozen we voor E-fit. Dit is een geavanceerde fitnessmethode met EMS (elektro musculaire stimulatie). Je traint maar liefst 90% van je spieren tijdens een work-out van slechts 20 minuten! De toename van spiermassa heeft tevens een positief effect op je metabolisme, wat resulteert in een snellere vetverbranding, een stevigere huid en een vermindering van cellulitis.  

In het Puur Living Restart programma combineren we actieve E-fit met E-shape. Naast de spier-en huidverstevinge door de EMS techniek, werkt de E-shape met infrarood. Infrarood verbetert de bloedcirculatie en ontspant de spieren. Hierdoor zal het lichaam beter ontgiften, krijg je een hogere calorieverbranding, worden de cellen geactiveerd en zal de stofwisseling versnellen.   

Naast voeding en beweging is ook ons mentaal welzijn een niet te onderschatten pijler bij een gezonde levensstijl. Stress kan een grote invloed hebben op het gewicht en ook slaap draagt hier een steentje bij. In het Puur Living Programma zorgen we voor stressreductie door drie online yoga sessies en een mindfulness webinar die je kan inplannen wanneer het voor jou past. 

  • Geen producten in het mandje
Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden.
Ik ga akkoord!