Puur Caroline

Creatieveling, dromer, ondernemer, enthousiasteling, ‘mensen’-mens… Maar het liefst van al noem ik mezelf een ‘mooimaker’. Ik houd van mooie dingen en maak ze het liefst zelf.

My story

Na 21 jaar in interieurinrichting en graphic design werd de pauzeknop plots stevig ingeduwd. 3 verschillende jobs in combinatie met 3 kleine kindjes en een verhoogde prestatiedruk deden me het contact met mijn lichaam volledig uit het oog verliezen; mijn leven werd ‘on hold’ gezet. Maar deze ‘pauze’ bleek achteraf een zegen: tijdens deze periode leerde ik voor het eerst in mijn leven wat mijn lichaam en geest écht nodig hadden. Met de kracht van de natuur en een grote portie geduld bracht ik weer balans in mijn leven en sta ik sterker dan ooit.

“Ik heb zoveel geleerd in deze jaren dat ik hiermee iets wilde doen. Ik wilde niet enkel mooie interieurs creëren, maar wel een levensstijl waar mensen meer RUST en BALANS ervaren en waar GEZONDHEID voorop staat. En ja, daar horen nog steeds mooie dingen bij…”

My dream

“mensen laten stralen”

Ik wil mensen bewust maken hun EIGEN KRACHT en de kracht van hun OMGEVING. We hebben te vaak het gevoel dat we afhankelijk zijn van anderen om te genezen, ons goed te voelen, maar we durven niet meer te vertrouwen op onszelf, ons gevoel, de natuur. Vanuit mijn eigen ervaring, wil ik anderen helpen om ook meer regie te nemen over hun eigen leven door bewustwording en door meer vanuit onze NATUUR te leven. Daar liggen de meeste oplossingen voor ons klaar, maar we zijn ze door de generaties heen vergeten.

Met Puur Living hoop ik een totaalpakket, een levensstijl te kunnen bieden om mensen op een NATUURLIJKE MANIER GOED IN HUN VEL én HUN HUIS te laten VOELEN zodat zij echt kunnen en durven stralen en de beste versie van zichzelf kunnen zijn.

Feel, live, do!

Onze grootste troef is dat we echt een verschil kunnen maken. Samen maken wij werk om jou nog beter in je vel of in je woning te laten voelen. Wij helpen jou graag zo persoonlijk mogelijk verder.

  • Geen producten in het mandje
Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden.
Ik ga akkoord!