VOEDING EN DETOX

Totaalaanpak voor een stralende huid van binnenuit

Verzorgingsproducten alleen zijn niet voldoende voor een gezonde huid. Deze dienen vooral om je huid extra te beschermen. Een gezonde huid komt namelijk vooral van binnenuit. Je lichaam heeft daarvoor  de juiste bouwstoffen nodig.

Voeding

Nooit was het eten van gezonde, pure voeding zo actueel. We kiezen steeds vaker bewust voor biologische, niet bewerkte en pure ingrediënten.

Pure, onbewerkte voeding is niet voldoende

Maar helaas is het eten van pure voeding alleen niet voldoende. De voedingswaarde van onze groenten en fruit  is doorheen de jaren sterk verminderd door verarmde grond, vervuiling, massaproductie, lange tijd tussen oogst en consumptie, slechte bewaring, verwerkingsprocessen, … We eten veel meer geraffineerde producten en veel meer suiker dan vroeger, vaak zonder dat we het beseffen.

Wij geloven, samen met Rainpharma, dat we onze voeding moeten aanvullen met de bouwstoffen die ons lichaam écht nodig heeft.

Detox

Steeds meer mensen hebben last van een gevoelige huid, eczeem, puistjes, acné. We hebben geleerd om tegen elke aandoening producten te smeren, maar vaak doen we met meer smeren, meer kwaad dan goed.

Het is belangrijk om onze huid dus eerst te detoxen van schadelijke stoffen die onze huid zijn binnen gedrongen en daarna de huid weer gezond op te bouwen.