RainPharma after oil

De verscheidene vormen van RainPharma after oil

Koop de RainPharma after oil bij Puur Living en geniet van de vele voordelen dat het met zich meebrengt. Het is een olie die je aanbrengt onder de douche. Aanbrengen hoort dus te gebeuren op een natte huid en vervolgens spoel je het kort af. Het resultaat? Een zijdezacht velletje voor de rest van je dag. Bij de klassieke after oil van RainPharma geniet je van een frisse, citrusgeur. Ben je geen fan van citrus? Geen zorgen, want bij de superior after oil van RainPharma is de geur volledig jouw keuze. “Hoe?”, vraag je je ongetwijfeld af. Lees snel verder!

 Natuurlijke huidverzorging
 Unieke RainPharma items
 Uitgebreid assortiment

Ben je benieuwd naar onze producten?

Rainpharma after oil
Bekijk ze hier

Dankzij RainPharma personaliseer je je after oil

Zoals we hierboven vermelden is de geur van de superior after oil jouw keuze. Je doet dit door essentiële olie toe te voegen aan je fles after oil van RainPharma. Hoeveel druppels voeg je best toe?

  • Twee druppels voor een subtiele geur
  • Vier druppels voor een matige geur
  • Zeven druppels voor een intense geur

Heb je een gevoelige huid? Opteer dan voor een lage dosis of zelfs geen druppels. Bij onze duurzame webshop vind je al deze producten én meer. Ben je bijvoorbeeld fan van een aangenaam, natuurlijk interieurparfum? Overweeg dan één van onze huisparfums of ga voor een RainPharma diffuser. De verstuiver is een geweldige manier om van start te gaan met aromatherapie.

Rainpharma premium after oil Classic After Oil Zest of Happiness

Bekijk onze blogpagina voor meer informatie

Vervolledig je graag je douche-ervaring? Probeer dan ook eens een douchegel van RainPharma. Ook hierin bestaat een divers aanbod aan geuren. Als kers op de taart raden we je aan om ook hun scrub te gebruiken. Deze vind je voor zowel het gehele lichaam als enkel een gezichtsscrub. Wil je meer weten over ons aanbod en de natuurlijke ingrediënten die hierin verwerkt worden? Vind een wereld aan informatie op onze blog. Heb je vragen voor het team van Puur Living? Vul even ons contactformulier in of laat het ons weten door een e-mail te sturen naar info@puurliving.be. Uiteraard zijn we op het nummer +32 16 98 01 15 ook bereikbaar.