RainPharma scrub

De natuurlijke RainPharma scrub

RainPharma maakt je dromen waar met hun scrub als je op zoek bent naar een natuurlijke optie. De scrubs van RainPharma zijn steeds zacht voor de huid, maar zeer efficiënt. Neem afscheid van je dode huidcellen en krijgt een stralend zuiver velletje in ruil. Personaliseer de geur van de lichaamsscrub door er enkele druppeltjes essentiële olie aan toe te voegen. Kies ervoor om je huid een verzorgende zuivering te bieden met één van onze scrubs!

 Natuurlijke huidverzorging
 Unieke RainPharma items
 Uitgebreid assortiment

Ben je benieuwd naar onze producten?

Rainpharma Shower Scrub
Bekijk ze hier

De verschillende soorten van de RainPharma scrub

Bij onze milieuvriendelijke webshop vind je allerlei producten van het merk RainPharma. Hun scrubs bestaan in verschillende vormen:

  • Een lichaamsscrub
  • Een gezichtsscrub
  • Een voetenscrub

Dankzij RainPharma creëer je een extra zacht velletje. Combineer de scrub met hun douchegel. Deze is beschikbaar in meerdere geuren, dus je hebt een waaier aan keuze. Schenk je graag je haren dezelfde verwenning als je huid? Investeer dan in de RainPharma shampoo. Voeg er bovendien ook de natuurlijke conditioner aan toe om te genieten van de volledige ervaring.

Rainpharma Glowing Sugar Cane Scrub Rainpharma Brightening Face Scrub

Geef RainPharma eens een kans

Doe je er graag nog een schepje bovenop? Neem dan eens kijkje naar de supplementen van RainPharma. De nieuwsgierigen onder jullie nodigen we graag uit op één van onze workshops of events. Heb je vragen voor ons? We zien ze graag verschijnen in de inbox van info@puurliving.be of bel ons gerust even op het nummer +32 (0)16 98 01 15.