Nood aan innerlijke rust? Voel je goed in je huid én huis met Puur.Living

Nood aan innerlijke rust? Voel je goed in je huid én huis met Puur.Living
Innerlijke rust en balans in je leven. Streven we daar niet allemaal naar?

Maar, soms is de weg daarnaar toe niet altijd even helder. Soms verlies je de controle over de richting die je uit wil en de weg die je gelukkig maakt. Wel, je bent niet alleen. Ook ik, Caroline, heb een moeilijk pad bewandeld op zoek naar die innerlijke rust. Wat ik leerde? Innerlijke rust begint bij jezelf goed voelen in je vel én je omgeving. Maar hoe begin je daaraan? Dat is een ervaring die ik heel graag met jullie wil delen.

Hoe ik innerlijke rust vond in mijn leven

Drie verschillende jobs, in combinatie met drie kleine kindjes en de enorme prestatiedruk die ik voelde, leidden tot een burn-out. Van de ene op de andere dag was ik op. Zonder het zelf door te hebben, ging ik mee in die dagelijkse drukte waardoor ik de tijd niet meer vond om aan mezelf te denken en tot rust te komen. Me-time? Not for me...

Het was dringend tijd om de pauzeknop in te drukken. En dat deed ik, samen met mijn gezin. We planden een impulsieve trip naar Sri Lanka waar we voor drie maanden introkken bij een plaatselijk gezin. Daar, in het midden van de natuur, slaagde ik erin om letterlijk en figuurlijk afstand te nemen van mijn drukke leven in België. Deze ervaring veranderde mijn leven compleet. Ik ontdekte dat het vinden van innerlijke rust en balans niet alleen start bij gezonde voeding en me-time. Het zit ‘em in de combinatie van je goed voelen in je vel én je omgeving.

Bij Puur.Living help ik jou om (opnieuw) je juiste balans te vinden

Mijn droom om zelf rust te vinden, evolueerde naar het verlangen om anderen hierbij te helpen. Ik wil mensen laten stralen, hen bewust maken van hun eigen kracht en de kracht van hun omgeving. Vanuit dit idee ontstond Puur.Living: een conceptstore waarmee ik anderen een duwtje in de juiste richting wil geven.

Het productengamma stelde ik samen vanuit mijn persoonlijke ervaring en het zijn allemaal producten die mij zelf enorm op weg hielpen. Puur.Living biedt echter een totaalpakket aan, een gezonde levensstijl gecombineerd met een gezonde omgeving waardoor je je op een natuurlijke manier goed in je huid én in je huis kunt voelen. Want, rust vanbinnen doet je stralen vanbuiten.

Voel je goed in je huid én huis

Met de verzorgings- en voedingsproducten van RainPharma kies je voor 100% natuurlijke producten, zonder schadelijke effecten op lange termijn. Bovendien kan ik vanuit mijn eigen ervaring spreken dat deze producten effectief zijn. Immers, huidproblemen zijn voor mij voltooid verleden tijd!

Ontdek de huidproducten van RainPharma

Ontdek voedings- & detox producten van RainPharma

Een goede totaalaanpak is echter de ‘key’. Zorg dragen voor jezelf én je omgeving staan centraal en dat doe je niet alleen met natuurlijke verzorgingsproducten en gezonde voeding, maar ook je leefomgeving speelt een uiterst belangrijke rol. Met mijn passie voor interieurvormgeving en ‘lifestyle’ wil ik je meer bewust maken dat ook je leefomgeving een krachtige factor is in het vinden van innerlijke rust en evenwicht.

Daarom biedt Puur.Living ook interieur- en lifestyleproducten aan. Kom ze ontdekken! Een voorbeeld van een zalige combinatie: jezelf een detox-gezichtsmasker van RainPharma gunnen, terwijl je je neervlijt op en zo geniet van het zachte linnen van Linen Tales, omringd door het heerlijk aroma van jouw lievelingsgeur. Een rustgevende beleving is zo gegarandeerd.

Ontdek onze interieur- en lifestyle producten

Kom je verhaal met mij delen

Wil je ook je innerlijke rust (her)ontdekken? Of wil jij je verhaal graag met mij delen, zodat ik je passend advies kan geven? Ik ontvang je graag in mijn winkel (Groddeweg 23, 3010 Kessel-Lo) of in mijn pick-upstore in de koffiebar Mister Bean (Leuvensestraat 5, 3000 Leuven). Tot binnenkort?

Laat een commentaar achter

Je email adres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Merk op dat commentaren goedgekeurd moeten worden voor ze gepubliceerd worden

  • Geen producten in het mandje
Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden.
Ik ga akkoord!