HUIDVERZORGING

Totaalaanpak voor een stralende huid

Steeds meer mensen hebben last van een gevoelige huid, eczeem, puistjes, acné,.. We hebben geleerd om tegen elke aandoening producten te smeren, maar vaak doen we met meer smeren, meer kwaad dan goed. Het gaat meestal om producten met chemische ingrediënten die onze huidbalans en ons lichaam nog verder verstoren.

Onze dagelijkse chemische crèmes doen vaak meer slecht dan goed.

Detox

Het is daarom belangrijk om onze huid eerst te detoxen van de schadelijke stoffen die onze huid zijn binnen gedrongen, niet alleen van de producten die we smeren, maar ook uit onze omgeving. Pas daarna kunnen we de huid weer gezond opbouwen met natuurlijke verzorgingsproducten en de huidbalans herstellen.

100% natuurlijke producten

‘Iedere huid is een gevoelige huid’, luidt het bij Rainpharma. Rainpharma gebruikt enkel 100% plantaardige ingrediënten en dus geen sulfaten, parabenen, synthetische schuimmakers, geuren en kleuren die onze huidbalans en onze gezondheid ondermijnen.
Met het unieke zes-stappen-plan heb jij bovendien een perfecte leidraad om je huid dagelijks te verzorgen.

Van buiten én van binnenuit

Meer nog dan je huid voeden van buitenuit, is het belangrijk om je huid ook van binnenuit de voedingsstoffen te geven die hij nodig heeft. Onze huid wordt immers dagelijks van binnen uit opgebouwd en heeft daarvoor de juiste voedingsstoffen nodig.

Rainpharma ontwikkelde daarom een TOTAALAANPAK voor het verzorgen van je huid VAN BUITEN én VAN BINNEN uit.