Examenstress? Meer energie? Een 'Mood' vitaminekuur kan je helpen. - Puur Living

Examenstress? Meer energie? Een 'Mood' vitaminekuur kan je helpen.

Wat zit er juist in Mood?
Mood is een cocktail van aminozuren, vitamines, adaptogenen en energieleverende stoffen. Deze formule bevat net zoals onze Dry Energy onder andere carnitine
Carnitine transporteert vetten naar de oventjes van de cellen om er energie te maken.  Dus we gaan het transport in en uit de mitochondriën vergemakkelijken en zo extra vetzuren kunnen omzetten in energie. Al onze cellen maken energie aan, maar hartcellen hebben bijvoorbeeld heel wat meer mitochondriën dan huidcellen omdat hun verbruik hoger ligt. 

Mood + Examens? 
Tijdens een stressvolle periode vraag je meer aan je lichaam dan gewoonlijk, je voelt dan ook snel dat je wat extra energie kan gebruiken. Een kuur van 10 dagen Mood zal je dat duwtje in de rug geven. Ginseng en Rhodiola rosea zijn adaptogenen die helpen bij vermoeidheid en bij fysieke en mentale prestaties. L-glutamine, taurine en de B-vitamines ondersteunen je energie metabolisme en helpen bij de vermindering van vermoeidheid. 

Mood als "aan"-knop voor een energieke dag.
Een energieke dag en een rustige nacht, dat willen we allemaal. ’s Morgens een zakje Mood in een glas water en ’s avonds een zakje Yoga.
Mood is jouw aan-knop om de ochtend goed te starten. Yoga is jouw uit-knop, een heerlijk ontspannen rustmomentje om de avond af te sluiten. 

Mood als dieetbooster.
Carnitine gaat de vetverbranding vergemakkelijken. Maar carnitine gaat pas effect hebben als er vetzuren vrijkomen (wat het geval is bv. bij een persoon in ketose of tijdens het sporten).  
Aangezien het RainPharma Balance Program een ketogeen programma is, is het suppleren van carnitine dus zeer efficiënt bij het afvallen.
Wanneer het lichaam zich in ketose bevindt gaat de trek naar zoet automatisch verminderen. In het begin van het programma zal je deze trek wel nog ervaren en dan is Mood ook een ideaal hulpmiddeltje. ​

Mood+ Dynamic Q10? 
Wanneer de vetten zich in de mitochondriën bevinden, zal Q10 helpen om die vetten in energie te kunnen omzetten.  Q10 zal met andere woorden de verbranding stimuleren. Tijdens deze vetverbranding ontstaan er vrije radicalen, dat is onvermijdelijk. Zowel carnitine als Q10  gaan als antioxidanten deze vrije radicalen neutraliseren.

Verhoudingen carnitine-Q10? 
Wat waren de verhoudingen ook weer? 
= 2 caps Dry Energy voor 1 cap Dynamic Q10, zo moet je het onthouden.
dus 4 caps Dry Energy voor 2 caps Dynamic Q10
of 1 zakje Mood voor 3 caps Dynamic Q10 .
Inderdaad, 1 zakje mood bevat 2027mg carnitine, wat overeenkomt met 6 capsules Dry Energy van elk 336mg carnitine. 

Conclusie, Mood bevat carnitine, wat de vetverbranding stimuleert en de energie aanmaak bevordert, maar het bevat ook heel wat andere ingrediënten die baat hebben bij het onderdrukken van stress en vermoeidheid

Laat een commentaar achter

Merk op dat commentaren goedgekeurd moeten worden voor ze gepubliceerd worden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.