VOEDING - content

Ben je altijd moe? Futloos?
Of
Heb je last van acné? Een droge huid? Eczeem?
Of
Wil je eens en voor altijd af van die ongezonde kilo’s?

Je gezondheid begint werkelijk in je darmen.

Als foodexpert deelt ze haar ervaring en kennis over het microbioom en stimuleert ze jou om een blijvende, positieve transformatie teweeg te brengen in je darmen en in je leven!

Naargelang waar jij nood aan hebt, hebben we een totaalprogramma voor je opgesteld.

PUUR HEALTH en SKIN PUUR WEIGHT BALANCE PUUR DETOX


PUUR HEALTH en SKIN

“Je gezondheid én een gezonde huid starten in je darmen”

Je gezondheid en een gezonde huid starten werkelijk in je darmen. Het is belangrijk dat we de juiste voedingsstoffen opnemen zodat ons lichaam kan doen wat het moet doen: ons energie geven om de dingen te doen die we willen doen, ons lichaam en onze huid ontgiften, onze hormoonhuishouding regelen, …
Gezondheid vraagt daarom in de eerste plaats een bewustwording van wat we eten en hoe we ongezonde gewoontes kunnen ombuigen in gezonde varianten.

“Genezen doe je zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen!”
Puur Lifestyle

Wij willen jou helpen! Niet alleen kunnen we helpen in de bewustwording van je leefstijl, je helpen om kleine dagelijkse dingen positief om te buigen, met gezonde recepten, maar ook om tekorten in je lichaam aan te vullen. Met onze totaalaanpak zetten we een gezonde levensstijl centraal en krijgt zowel je energie als je huid een boost.

Maak vrijblijvend een afspraakPUUR WEIGHT BALANCE
Door de Coronacrisis beseffen we meer dan ooit hoe belangrijk een gezond gewicht voor ons is. Wij willen jou helpen om eindelijk van die ongezonde kilo’s af te geraken en je ideale gewicht op pijl te houden.
Maar naast het afslankpgramma is dit ook een gezondheidsprogramma waarbij de effecten op je huid en energiepijl snel te merken zijn.

Maak vrijblijvend een afspraak


PUUR DETOX
“Belangrijker nog dan ziekte genezen is ziekte voorkomen”

Wij geloven dat we heel wat ziektes kunnen voorkomen door een gezonde levensstijl. Maar vaak zijn we al jaren onbewsut ongezond bezig en zijn er al heel wat gifstoffen uit onze omgeving in ons lichaam opgestapeld. Het is belangrijk om jaarlijks minstens één keer een detoxkuur te doen om ons lichaam te ontdoen van alle gifstoffen van binnen- als vanbuitenuit.

Maak vrijblijvend een afspraak