health . home . nature

"Body & home essentials for a healthy and zen lifestyle"

BODY  I een optimale gezondheid

Steeds meer mensen ervaren problemen met hun gezondheid, met hun haar, hun huid.

Onze huid is een afspiegeling van onze gezondheid. Wanneer er iets mis is met onze huid, zijn we gewoon om naar pas-klare oplossingen te zoeken. We verwachten dat specifieke cremes onze problemen zullen oplossen. En terwijl deze cremes meestal wel verlichting brengen, doen ze tegelijkertijd op langere termijn meer slecht dan goed. flk

Wij helpen je verder te kijken dan de symptomen en mee te zoeken naar de ECHTE OORZAAK. De oorzaak moeten we dieper in ons lichaam zoeken en vervolgens ook daar aanpakken.

Een totaalaanpak van binnen én van buiten uit.

  • GEZONDE VOEDING
  • SUPPLETIE
  • LEEFSTIJL (beweging, slaap, ontspanning)
  • WOONOMGEVING

Gezonde VOEDING, aangevuld met de juiste SUPPLETIE, een gezonde leefstijl én onze omgeving hebben een grote impact op onze gezondheid én onze huid, net als de goede werking van ons hormonenstelsel en ons autonoom zenuwstelsel. Door bewuster om te gaan met onze voeding, ons lichaam én onze omgeving kunnen we heel wat huid- en gezondheidsproblemen vermijden én betere resultaten bekomen. 


HOME   I  zen wonen

 
We brengen 90% van onze tijd binnenshuis door. En tijdens Coronatijd zelfs tot 100%.

Maar niet iedereen beseft hoeveel invloed onze omgeving op ons welzijn. We voelen ons vaak moe, uitgeput en daar zijn ook uitwendige verklaringen voor. Met de juiste ingrepen in je levensstijl én je omgeving maken we van jouw woning een echte KRACHTPLEK waar jij de beste versie van jezelf kan zijn.

  • WONING DETOX
  • FENG SHUI
  • AROMATHERAPIE
  • INTERIEURINRICHTING


NATURE  I  no nasties

100 % natuurlijk
Duurzaam
Plasticvrij

Vaak zitten de beste oplossingen voor gezondheidsproblemen verscholen in de natuur. Onze voorouders wisten dat al. Maar in onze huidige maatschappij zijn we steeds meer verwijderd geraakt van onze natuur.

Met Rainpharma zorgen we voor een 100% plantaardige totaalaanpak voor een stralende huid én gezondheid zowel van binnen- als van buitenuit.

Samen met een omgeving die gezond is én ons de rust geeft die we nodig hebben, hopen wij dat we de wereld een beetje 'mooier' en gezonder kunnen maken.