PUUR NATUUR

Vaak zitten de beste oplossingen voor gezondheidsproblemen verscholen in de natuur. Onze voorouders wisten dat al. Maar in onze huidige maatschappij zijn we steeds meer verwijderd geraakt van onze natuur.

 

Een natuurlijke aanpak

Met Rainpharma kiezen we voor een filosofie, een totaalaanpak voor een stralende huid én gezondheid zowel van binnen- als van buitenuit. Rainpharma werkt met 100% natuurlijke ingrediënten, no nasties en is crueltyfree.

 

Een aanpak die werkt!

Ik zou nooit met Rainpharma begonnen zijn, als ik persoonlijk niet zo'n goede ervaringen heb gehad met dit Belgisch merk. Ik had zelf sinds mijn kindertijd last van eczeem en een zeer droge, gevoelige huid. Tijdens stressperiodes in mijn leven stak de eczeem zwaar de kop op en moest ik steeds sterkere medicatie nemen. Maar sinds ik Rainpharma gebruik zijn alle medische crèmes de deur uit! Ik heb, als ik mijn huid verzorg zoals het hoort - Ik geef toe: I'm not Miss Perfect! ;) - geen uitgedroogde huid meer, geen traanogen. Ik voel me sindsdien gewoon beter in mijn vel. 

Voor mij persoonlijk heeft Rainpharma mijn leven veranderd. Ik voel het sindsdien als mijn missie om ook andere mensen te helpen met hun huid- of gezondheidsproblemen die hen verhinderen om hun leven voluit te leven.

dus...Straal! En laat zien wie je werkelijk bent!

 

Liefs,

Caroline