Epigenetisch huid- en leefstijladvies

Healthy skin & lifestyle design

It’s time to glow!

Heb jij:

  • last van eczeem, psoriasis, acné of andere huidproblematiek?
  • ook al alle producten geprobeerd om jouw huidprobleem op te lossen?
  • steeds sterkere producten nodig om je probleem ‘in bedwang’ te houden?

 

Of wil jij ook:

  • de oorzaak van je huidprobleem aanpakken ipv het symptoom?

 

De oorzaak van tal van gezondheid- en huidproblemen ligt in een verstoord evenwicht van de huid- en darmflora.

Aan de hand van aanpassingen aan je levensstijl in combinatie met de juiste natuurlijke huidproducten kunnen we samen jouw huid zowel van binnen als van buiten uit weer in balans brengen …zodat jij ten volle kan stralen!

 

Hoe verloopt een epigenetisch huidconsult?

 

1. Op zoek naar de oorzaak.

Een epigenetisch consult begint steeds met een anamnese. In een aantal vragen pols ik naar jouw medische voorgeschiedenis en de huidige situatie om een beter inzicht te krijgen in jouw probleem. Op basis daarvan stel ik een huidplan op om de strijd aan te gaan met huidveroudering en tal van andere huidproblemen zoals eczeem, psoriasis, acné,…

 

2. Aanpak

We werken zowel curatief als preventief. Dat betekent dat we zowel je huidige probleem aanpakken en je huid helpen herstellen, als eventuele toekomstige problemen gaan voorkomen. De oorzaak van tal van huidproblemen ligt in een verstoord evenwicht van de huid- en darmflora. Door de juiste voeding te combineren met voedingssuppletie en een gezonde levensstijl, brengen we alles terug in balans. Ook een sterke mentale gezondheid en minder stress dragen hun steentje bij.

 

3. Het resultaat vast houden – problemen vermijden

Wanneer je huid weer in balans is, is het cruciaal om voor de juiste verzorging te kiezen. Maar liefst 98% van de klassieke cosmetica beschadigt het microbioom van de huid en dat zorgt voor allerlei problemen. Door te kiezen voor producten die geen bewaarmiddelen, geen schuimmakers, geen parabenen, geen siliconen, geen minerale oliën, geen parfums en geen andere “feel good” factoren bevatten die ons verleiden, blijft je huid in balans.

 

4. RainPharma, 100% natuurlijk

RainPharma maakt eerlijke no-nonsense producten voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam. Alle producten zijn 100% natuurlijk en zitten boordevol plantaardige krachtpatsers. Ze dragen zorg voor de massa goede bacteriën op onze huid en respecteren haar natuurlijke balans.