Detox je lichaam met het Rainpharma Smart Nutrition Program. - Puur Living

Detox je lichaam met het Rainpharma Smart Nutrition Program.

Het Smart Nutrition Project?

Het Smart Nutrition Program is een eenvoudig maar effectief detox-programma, dat opgebouwd is rond gezonde voeding, voldoende beweging en een goede nachtrust. Met een paar slimme natuurlijke hulpmiddeltjes zoals de kwalitatieve eiwitshakes en orthomoleculaire voedingssupplementen zorgen we voor een sneller en beter resultaat. Alles wat je nodig hebt, vind je in de voordelige Smart Nutrtion Box.

 

Zo'n shake, wat doet dat? 

De Rainpharma shakes zijn rijk aan eiwitten. Eiwitten zijn de bouwstoffen van zowat alles in ons lichaam. We hebben ze nodig voor de opbouw en het behoud van onze cellen, zoals onze spieren en organen, waaronder dus ook onze huid. De bouwstenen van eiwitten zijn aminozuren. Sommige aminozuren kunnen we zelf aanmaken, andere moeten we halen uit onze voeding. 

Om ervoor te zorgen dat ons lichaam op elk moment alle nodige bouwstoffen heeft, is het belangrijk om te kiezen voor eiwitten van goede kwaliteit en de inname ervan goed te spreiden doorheen de dag. Shakes kunnen jou daarbij helpen.

Waarom Rainpharma?

Rainpharma shakes onderscheiden zich door hun zorgvuldige samenstelling en zij gebruiken enkel de zuiverste eiwitten. Daarnaast bevatten de shakes geen gluten of caseïne, geen kunstmatige kleurstoffen en geen bewaarmiddelen.

Voor iedereen, elke dag.

De Rainpharma shakes kunnen dus door iedereen en om heel wat redenen ingezet worden. Ze zijn bijvoorbeeld ideaal voor fanatieke sporters, om groei en behoud van de spiermassa te ondersteunen, maar net zo goed voor senioren om te waken over hun toenemende eiwitbehoefte. Vind je het moeilijk om te weerstaan aan vette tussendoortjes? Schrap je ongezonde snacks en vervang ze door een RainPharma shake. Je lichaam en huid zullen je dankbaar zijn. 

 

Snel en makkelijk! 

De shakes zijn erg snel en makkelijk klaar te maken. Je vult je shaker met water, doet er de aangegeven hoeveelheid poeder bij, even goed shaken en klaar! Wil je een vollere en romige smaak, dan kan je een ongezoete plantaardige drink gebruiken in plaats van water. Je kan je shake ook perfect toevoegen aan een plantaardig alternatief voor yoghurt. Zo kan je ze gemakkelijk en op je eigen manier in je dagelijkse routine verwerken. Kies je favoriet en ga aan de slag!

Een brede waaier aan smaakjes.

Omdat shakes gezonde eiwitrijke hulpmiddeltjes zijn en geen maaltijdvervangers, houden wij het meest van de neutrale Golden Shake. Maar we weten ook dat een lekker smaakje helpt om je nieuwe goede gewoontes makkelijker vol te houden. Daarom ontwikkelde Rainpharma ook een brede waaier aan shakes met een smaakje. Ze worden gezoet met stevia of met een minimum aan zoetstoffen. Zo vormen ze een bruggetje naar een nieuwe, gezonde levensstijl.

 

 

 

Laat een commentaar achter

Merk op dat commentaren goedgekeurd moeten worden voor ze gepubliceerd worden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.