PERSOONLIJK - Rainpharma: meer dan alleen een goed product - Puur Living

PERSOONLIJK - Rainpharma: meer dan alleen een goed product

Ik moet eerlijk bekennen: ik geloofde niet echt in natuurlijke huidverzorging. Ik had immers van jong af aan al een probleemhuid; heel droog met atopisch eczeem. Ik kon zeer weinig producten op mijn huid verdragen en bleef uit voorzorg voor meer problemen bij een duur merk dat mijn schoonheidsspecialiste ooit had aangeraden.

Maar door mijn toenemende gezondheidsproblemen, kreeg ik ook meer problemen met mijn huid en volstond geen enkele medicatie, geen enkel product of duur merk meer.

Ik ontdekte tijdens mijn zoektocht naar herstel dat ik mogelijk zou kunnen reageren op de vele chemicaliën die ik de laatste jaren op mijn huid had gesmeerd en besloot het dan toch een kans te geven. Want eerlijk, veel slechter kon het niet.

Rainpharma trok al eerder mijn aandacht. Het bedrijf is Belgisch (en nog leuker: ze zijn eveneens gevestigd in Leuven, net als ik) en beloven 100% natuurlijk te zijn.

Ik besloot een poging te wagen en bestelde de eerste verzorgingsbox voor een droge huid. En terwijl ik er heel sceptisch aan begon, kon ik het resultaat amper geloven! Mijn huid protesteerde een tijdje (waarin ik me eerst bevestigd voelde in mijn scepsis), maar daarna leek deze zienderogen te herstellen. Toeval? Of echt waar?

Ik bracht een bezoekje aan hun creatieve pand en zowel hun verhaal, visie, hun ongelooflijke know-how en bijzondere producten, raakten mij diep in mijn hart. Voor het eerst leerde ik er hoe ik mijn huid écht moest reinigen, verzorgen, … niet alleen van buiten maar ook van binnenuit! En voor het eerst begreep ik wat mijn huid precies nodig had. Het was werkelijk een wereld die voor me open ging!

Ik testte elk product uit en schreef me daarna in mijn enthousiasme in voor de opleiding ‘Epigenetisch huidtherapeut’ bij BIOK. Waarom had ik dit allemaal nooit eerder gehoord? Het had me veel leed gespaard.

Met deze know-how die ik nu opbouw én mijn persoonlijke ervaring met de producten, hoop ik mensen met gelijkaardige problematieken verder te kunnen helpen in hun zoektocht naar de meest geschikte producten die volledig bij hen passen. Wil je hier meer over weten? Geef gerust een seintje.

Laat een commentaar achter

Merk op dat commentaren goedgekeurd moeten worden voor ze gepubliceerd worden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.