De rol van extra voedingssupplementen in het Rainpharma Smart Nutrition Program - Puur Living

De rol van extra voedingssupplementen in het Rainpharma Smart Nutrition Program

Het Rainpharma Smart Nutrition Program is een goed uitgedokterd detox- en dieetprogramma dat gezonde, pure voeding combineert met eiwittenshakes en voedingssupplementen.

Maar wat is de rol van deze supplementen in dit programma? Wij geven een overzicht.

 

1x Daily Boost (60 caps) en 1x Mighty Night (60 caps)

Daily Boost wordt gecombineerd met Mighty Night. Samen bevatten ze alle vitamines en mineralen die je lichaam nodig heeft, als aanvulling op een gezonde voeding.

Dit multivitaminen- en mineralencomplex is opgesplitst voor inname van 1 tablet 's morgens en inname van 1 tablet 's avonds. Sommige vitaminen en mineralen worden namelijk beter niet gelijktijdig ingenomen en bepaalde stoffen worden door het lichaam beter 's avonds opgenomen.

Daily Boost

Daily Boost is een multivitaminencomplex (met mineralen) op basis van magnesium, vitamine C, vitamine B3, B5, B6, B2, B1,B9 (foliumzuur), B12, vitamine E, vitamine A, zink, koper, seleen, vitamine K2, vitamine D, anti-oxidant, mangaan en R-alpha liponzuur.
Voor de volledige ingrediëntenlijst en verhoudingen verwijzen we graag naar de productpagina

Mighty Night

Mighty Night is een hooggedoseerd multimineralencomplex (met vitamines) volgens de orthomoleculaire traditie op basis van calcium, anti-oxidant, zink, mangaan, koper, chroommolybdeen, seleenvitamine K2 


Daily Boost en Mighty Night zijn speciaal ontwikkeld als ondersteuning bij de afslank-, sport- en huidprogramma’s, maar eigenlijk is dit multicomplex ongeacht het programma dat je volgt én in combinatie met gezonde voeding, de basis voor een levenslang gezond voedingspatroon.

 

1x Dry Energy (60 caps)

Dry Energy is een voedingssupplement op basis van een bijzondere vorm van Carnitine en vitamine C.

Carnitine is betrokken bij de omzetting van energie uit vetten en ondersteunt een normaal metabolisme. Door je lichaam van extra carnitine te voorzien, krijg je meer energie en tegelijk wordt je vetverbranding gestimuleerd.

Vitamine C draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme en verhoogt het je immuniteit.


1x Dynamic Q10 (45 caps)

Dit populaire voedingssupplement is op basis van de nieuwste generatie Q10: Ubiquinol. Dit is de geactiveerde vorm van de klassieke Ubiquinon. In alle recente studies is aangetoond dat de actieve vorm van Q10 veel beter door het lichaam wordt opgenomen. 

Q10 (ubiquinol) is in het menselijk lichaam in elke cel aanwezig, voornamelijk in de mitochondria ('energie-oventjes') van de cellen. Q10 is een vitamineachtige stof. Onder andere roken, veroudering en blootstelling aan UV licht kunnen leiden tot een daling van de hoeveelheid Q10 in het lichaam. Dit supplement zal de normale Q10 spiegels in je lichaam behouden en verbetert zo de energieproductie.

Q10 Ubiquinol in Dynamic Energy is gepatenteerd, uitgebreid getest op mensen en is een volledig natuurlijk product dankzij fermentatie.

 

Laat een commentaar achter

Merk op dat commentaren goedgekeurd moeten worden voor ze gepubliceerd worden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.