RainPharma detox

De plantaardige RainPharma detox

Start met behulp van de producten van RainPharma aan een detox! Ben je vaak moe? Heb je te weinig energie? Ben je vaak verkouden? Dan heeft je lichaam misschien last van opgestapelde gifstoffen en is een natuurlijke detox van Rainpharma een goed idee. RainPharma stelde een gebalanceerd programma samen om je lichaam op een gezonde manier te ontgiften en het bovendien van extra voedingsstoffen te voorzien. Dit programma is vooral gebaseerd op gezonde voeding, voldoende beweging en een kwalitatieve nachtrust. Onder (online) begeleiding van de voedingscoaches en orthomoleculair diëtisten bij Puur Living ontgift jij je lichaam op een natuurlijke en efficiënte manier. Gaan we samen van start?

 Natuurlijke huidverzorging
 Unieke RainPharma artikelen
 Uitgebreid assortiment

Ben je benieuwd naar onze producten?

Rainpharma balanced box
Bekijk ze hier

Ontgift je lichaam met het programma van de RainPharma detox

Hoe werkt de detox van RainPharma? Wij starten steeds met een vrijblijvend intakegesprek online of in onze Health Home in Heverlee. Steeds meer begeleiden we ook mensen vanop afstand, dus je hoeft zeker niet elke keer tot bij ons te komen. Wij leggen jou graag de basis van het Rainpharma-programma uit. Vervolgens kan je meteen aan de slag. Het programma is voornamelijk gebaseerd op gezonde, pure voeding. Deze voeding wordt aangevuld met de RainPharma shakes. Dit zijn eiwitrijke proteïneshakes die we inzetten als aanvulling op je voedingsprogramma en je lichaam van extra eiwitten voorzien. Eiwitten zijn namelijk de bouwstoffen voor vrijwel alles in ons lichaam. Er zijn maar liefst 16 verschillende smaken van deze shakes. Aan deze mix voegen we ook nog de RainPharma voedingssupplementen toe. Deze zorgen voor meer energie, een beter immuunsysteem en stimuleren een betere nachtrust. Vertrouw op het advies van voedingscoaches en diëtisten om je hierbij te begeleiden en de producten uit onze RainPharma webshop.

Rainpharma Fresh & Fruity Shake Detoxifying Broccoli Seed Caps 150 caps

Start nu met de natuurlijke detox

Ben je niet meteen op zoek naar een detoxprogramma maar wil je vooral af van die overtollige kilo’s? Overweeg dan de de RainPharma balance box. Hiermee start je een natuurlijk dieet met een weloverwogen langetermijnvisie en zeg jij het welgekende ‘jo-jo’-effect vaarwel. Ontdek al de natuurlijke producten die behoren tot voeding en detox en vind het juiste product voor jou! Verlang je naar advies? Contacteer Puur Living door een e-mail te sturen naar info@puurliving.be of telefoneer ons op het nummer +32 (0)16 98 01 15.