RainPharma Zomeractie 2024

COLOMBIAN BLACK POTTERY

RainPharma maakt jouw zomer nog exotischer met Colombian Black Pottery.

Black Pottery is veel meer dan alleen maar 'zwarte kommekes'. Het is een symbool van ambachtelijke vaardigheid. De 'cazuelas', zoals ze lokaal worden genoemd, zijn van nature hittebestendig omdat de klei afkomstig is van vulkanische grond. Ideaal voor gebruik in de keuken, maar ook prachtig als decoratie in je badkamer of op je tafel.

Echte ambacht

De cazuelas – de plaatselijke naam voor het aardewerk uit zwarte klei – werden met de hand gemaakt door de lokale bevolking van La Chamba, een gehucht in het Colombiaanse Andesgebergte. Elk kommetje is dan ook uniek. Het maken van Black Pottery is een kunst op zich, die van generatie op generatie werd doorgegeven door de inheemse bevolking. De ambacht vraagt heel wat precisie en geduld, aangezien er bijna 10 verschillende stappen doorlopen worden om tot de afgewerkte cazuelas te komen. 

De actie

In juli en augustus ontvang jij per aankoop van één liter aan lichaams- en/of haarverzorgingsproducten naar keuze  één Colombian Black Pottery dish. Ga voor flessen van 1000 ml of combineer verschillende formaten (100 ml, 250 ml, 500 ml) om aan je liter(s) te komen.

Bij aankoop van één of meerdere liters aan verzorgingsproducten in bruine flessen, voegen wij de juiste hoeveelheid Black Pottery kommetjes automatisch toe aan je bestelling, jij hoeft hiervoor niets te doen.   

Geldig zolang de voorraad strekt.

 

Laat een commentaar achter

Merk op dat commentaren goedgekeurd moeten worden voor ze gepubliceerd worden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.