Gratis verzending vanaf 50 EUR

Rainpharma Twenty One Shopping Day 2022

Op maandag 21 maart vieren we het begin van de lente samen tijdens de Twenty One Shopping Day.
Tijdens de Twenty One Shopping Day shop jij al jouw RainPharma favorieten bij Puur.Living met 21% korting, 21 uur lang, al vanaf het eerste product, zowel online als offline!

Hoe neem ik deel?

Genieten van de korting kan heel eenvoudig en op twee manieren.
Wij openen speciaal voor de gelegenheid onze winkel op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 maart van 10u tot 18u én natuurlijk op de Twenty One Shopping Day van 9u tot 21u. Kom langs en geniet van een lekker hapje en een drankje!

Shop jij liever online? Dat kan! Vanaf middernacht, kan jij op 21 maart ook online shoppen. Bereid jouw winkelmandje nu al voor en zet alles klaar zodat je op 21 maart alleen nog op de bestelknop hoeft te drukken. De korting wordt automatisch verrekend tijdens het afrekenen voor alle bestellingen die geplaatst worden op 21 maart, tussen middernacht en 21u 's avonds.

En er is nog meer...

Wie RainPharma kent, weet dat het nooit zomaar om de korting draait. Voor elke 5 producten die jij aankoopt, krijg je er nog een leuke verrassing bovenop. Dit keer is het een kleurrijk tasje, waar nog 4 producten in zitten. Er zijn 5 verschillende designs, en ook de inhoud is verschillend. Verzamel ze allemaal!

colourful surprise

Vind inspiratie in de 21 Decors

RainPharma ging voor deze editie op zoek naar 21 kleurrijke decors waar de producten helemaal thuis horen. Ze werden gebundeld in een luxe magazine met beperkte oplage dat je bij ons in de winkel kan ophalen.
Bekijk ze zeker eens op onze Instagram of Facebook!

Onze openingsuren

Leuvensestraat 5, 3010 Kessel-lo

Openingsuren Twenty One Shopping Days:

  • Vrijdag 18 - zaterdag 19 en zondag 20 maart van 10u - 18u
  • Maandag 21 maart van 9u tot 21u

Noteer jij alvast deze data in jouw agenda? Tot dan!

  • Geen producten in het mandje
Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden.
Ik ga akkoord!