Gratis verzending vanaf 50 EUR

DIEET EN VOEDING

Ervaren orthomoleculaire diëtiste
Positivoloog of mensenfluisteraar Sarah De Landtsheer. 

Mijn verhaal

Ooit studeerde ik af als economiste, werkte ik in de marketingsector en was ik jarenlang leerkracht wiskunde. Tot ik besefte dat het onderwijs niet de structuur was waarin ik paste en tot ik mijn échte passie ontdekte: voeding en gezondheid.

Ik herschoolde me tot erkend diëtiste, maar bleef nog steeds op mijn honger zitten. Voeding is voor mij meer dan eten, calorieën tellen en wegen.

Vervolgens mocht ik 5 jaar Sana coach zijn voor Sandra Bekkari en hielp ik mee aan haar boek ‘Nooit Meer Diëten'.
Ik ben nog steeds fan van haar Sana-methode, maar wilde toch liever mijn eigen pad volgen.

Een orthomoleculaire opleiding aan het BIOK bood me een zeer interessante, brede kijk op voeding en de manier hoe ons lichaam ermee omgaat en op die manier ook je gezondheid positief beïnvloedt.

Mijn visie

Voeding is meer dan gewoon eten. Voeding heeft ook te maken met hoe je in het leven staat, wat je mindsetting is, je belemmerende overtuigingen/patronen, ... m.a.w. hoe je jezelf al dan niet kan saboteren.

Deze items bepalen mee of je slaagt in je doelen rond voeding en gezonde levensstijl. Ik heb dus niet stil gezeten en heb technieken geleerd om je daarbij te begeleiden. En jawel, je straalt en bereikt veel meer als je positief in het leven staat. 

 

Mijn passie

Mijn kennis geef ik door in het Medisch Centrum Rotselaar, waar ik omringd word door (orthomoleculaire) artsen, osteopaten, kinesitherapeuten en psychologen.

Daarenboven kan ik mijn passie ook kwijt in dit super mooie project 'Puur.Living'. Puur Leven in de ruime zin: pure voeding, pure supplementen, mindful bewegen én een pure versie van jezelf zijn. 

Ik begeleid jou héél graag naar een gezondere levensstijl waarin jij voluit in jouw kracht komt om te worden wie je écht bent.

Ik kijk er alvast naar uit om jou te ontmoeten.

  • Geen producten in het mandje
Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden.
Ik ga akkoord!