Gratis verzending vanaf 50 EUR

puurliving_popup

 

Pop-up Puur Living - Rainpharma Shopping days

Dit jaar vieren we het begin van de lente van 18 tot 20 maart. Krijg uitzonderlijk 21% korting op al jouw favoriete Rainpharma producten. Zo ben jij helemaal klaar voor een nieuwe start op 21.03.21!

Ook dit jaar heeft Rainpharma weer een fantastische actie bedacht. Speciaal voor deze actie openen wij onze deuren in een pop-up winkel bij koffie- en bagelbar Mister Bean in Kessel-Lo. We kunnen jullie daar live helpen om je Rainpharma lijstje op te maken, ons natuurlijk bedlinnen en onze stijlvolle waterflessen ontdekken, de nieuwe geur van Pascale Naessens ontdekken...

En dat is nog niet alles, want wij hebben eveneens een samenwerking met de fantastische interieur conceptstore Heem, eveneens uit Kessel-Lo. Er zal dus een en ander te ontdekken zijn.

Het loont dus zeker de moeite om langs te komen. Jij komt toch ook?


Rainpharma Spring Shopping Days

Hoe werkt het?

 

Om tijdens de RainPharma Spring Shopping Days jouw favoriete producten met korting te shoppen,
koop je eerst de stijlvolle Never Ending Circle voor maar € 21. Een spotprijs voor zo’n mooi designstuk t.w.v. € 59.

Maar het leuke eraan is, je krijgt er meteen een Uitgesteld Plezier kaart van 21 euro bij.

Dit is een waardebon van € 21 die je van 01.04.2021 tot en met 30.09.2021 kan gebruiken bij aankoop van minimum € 100 aan RainPharma producten en accessoires.  

De Never Ending Circle is meteen jouw toegangsticket voor de RainPharma Spring Shopping Days. Op alles wat erin past, met een maximum van 21 producten, krijg je maar liefst 21% korting. Je mag trouwens niet alleen de Never Ending Circle vullen, maar ook de bewaardoos én het deksel.

Alle RainPharma producten en accessoires vanaf € 7 doen mee. Wil je je shakes bijvullen? Wil je de Family Packs van de voedingssupplementen scoren? Of zie je het groots en ga je voor jouw volgende Balance Program of Smart Nutrition Project? Dit is het moment! Stel je mandje van 1 tot 21 producten volledig vrij samen. 


Maar er is meer!

Voor elk RainPharma product dat je met korting aankoopt, gaat er € 1 van de prijs van de Never Ending Circle af!
Kies je bijvoorbeeld 21 producten uit, dan krijg je de Never Ending Circle dus volledig gratis.

Wil je echt alles uit de RainPharma Spring Shopping Days halen? Je kan op 18, 19 en 20 maart meerdere exemplaren van de Never Ending Circles kopen voor maar € 21 per stuk. Hou je ze voor jezelf zodat je op verschillende plekjes in huis een Never Ending Circle kan plaatsen of geef je iemand een prachtig designstuk cadeau?

Wil je zeker zijn dat je al jouw favoriete producten met korting kan scoren? Stel dan nu je verlanglijst samen en bezorg het ons ten laatste op 14 maart. Wij zorgen ervoor dat alles voor jou klaarstaat op 18, 19 of 20 maart. Stuur je je lijstje ten laatste 7 maart? Dan krijg je nog een extra verrassing.

Download hier je blanco lijstje.


Nood aan inspiratie voor je lijst?

De 21 rituelen brochure zet je op weg. Of ga voor de 21 RainPharma must-haves zoals Skin Wash, Classic After Oil, Faithful Face Guard, Pure Shampoo en de andere toppers. Het ultieme kennismakingspakket! 

Download hier de 21 toppers lijst.


Wij staan uiteraard ook volledig klaar om jou te helpen om jouw persoonlijke lijstje samen te stellen. Bel ons gerust op 016980115 of maak een afspraak op info@puurliving.be.

 

Praktisch

POP-UP 9 tot 20 maart

dinsdag tot vrijdag: van 10u tot 18u

zaterdag: van 9u tot 21u

Tot binnenkort!

  • Geen producten in het mandje
Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden.
Ik ga akkoord!