Gratis verzending vanaf 50 EUR

Rainpharma Experience Shop

Bij Puur Living kan je 7 dagen op 7 alle producten van Rainpharma écht ervaren; ruiken, proeven, testen en steeds met deskundig advies. Tijdens onze Open House Days zetten we de allernieuwste natuurlijke Rainpharma Make-up in de kijker a.d.h.v. privé-sessies, try-outs en een éénmalige fikse korting. Kom het zeker allemaal ontdekken!

Make-up

Ontdek de nieuwste natuurlijke make-up van Rainpharma en boek nu een gratis make-up sessie met Paulien, onze schoonheidsspecialiste, die samen met jou op zoek gaat naar de juiste kleuren die perfect bij je passen.

Tijdens de Open House Days scoor jij bovendien al jouw make-up aan 25% korting. Het ideale moment om de Rainpharma make-up eindelijk uit te proberen. Reserveer hier je gratis tijdslot. Je kan boeken op 9 en 10 september ofwel tijdens de Rainpharma Make-Up Days op 1 & 2 september. Ook op deze dagen is de make-up aan -25%. Selecteer hieronder één van de 4 dagen en selecteer het gewenste tijdslot. Is er geen meer beschikbaar, geef ons gerust een telefoontje en we vinden voor jou wel een tijdslot op een andere dag. 

Aromatherapie

Tijdens onze Open House Days ontdek je in onze Aroma Experience corners de laatste nieuwe huisgeuren en tijdens onze mini-workshop leer jij de over de weldadige effecten van geuren op je gezondheid.

Rainpharma Shakebar

Heb je altijd al eens de Rainpharma shakes willen proeven? Of wil je wel eens een ander smaakje dan Milk Chocolat? Kom dan alle smaakjes proeven in onze doorlopende Rainpharma Shakebar!

E-fit

In onze drukke levensstijl hebben we vaak te weinig tijd om te sporten en daar hebben we met E-fit wat op gevonden! Slechts 20 minuten tijd heb jij nodig om dezelfde resultaten te bekomen als 1,5 u sport. Fantastisch toch?
Kom het tijdens onze Open House Days gratis uittesten. Boek hier jouw gratis testsessie

Past het niet voor jou om langs te komen op 9 of 10 september? Geen probleem, een proefles is altijd gratis. Je kan je gratis e-fit proefles hier boeken op een dag wanneer het voor jou uitkomt. 

Yoga / Mindfulness

Voel je je vaak gespannen? Last van stijve spieren of nekklachten? Of wil het afvallen maar niet lukken? Allemaal tekenen dat je moeite hebt om je te ontspannen. Ook daar willen we je bij Puur Living bij helpen. Ervaar tijdens onze gratis yoga- en mindfullness sessies wat deze ontspanningstechnieken voor je kunnen betekenen. Er is een yoga sessie op zaterdag en zondag om 9u met yoga teacher Iris. 
De mindfulness sessies met Ilse zijn zaterdag en zondag om 10u. 
Inschrijven is niet nodig voor deze sessies. 

PROGRAMMA

ZATERDAG 9 SEPTEMBER

9u Yoga
10u Intro mindfulness
11u Proefsessies E-fit: op afspraak
11u30 Proefsessies E-fit: op afspraak
12u Healthy bites
13u Proefsessies E-fit: op afspraak
13u30 Proefsessies E-fit: op afspraak
14u Try-out sessie nieuwe make-up Rainpharma ‘Let’s make-up’
15u Teatime
16u Workshop aromatherapie ‘wellness@home’

* boeken via bovenstaand boekingsvenster of info@puurliving.be

Doorlopend:
Rainpharma shakebar Inclusief win-actie
Aromatherapy Experience Corners Inclusief win-actie
Privé sessies make-up: kleuranalyse Op afspraak

ZONDAG 10 SEPTEMBER

9u Yoga
10u Intro Mindfulness
11u Proefsessies E-fit: op afspraak
11u30 Proefsessies E-fit: op afspraak
11u30 Try out nieuwe make-up Rainpharma


Doorlopend:

Rainpharma Shakebar Inclusief Win-actie
Aromatherapy Experience Inclusief Win-actie
Privé sessies make-up Op afspraak

 

  • Geen producten in het mandje
Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden.
Ik ga akkoord!